WELKOM BIJ HORECAHUIS LIMBURG: JOUW PARTNER IN HORECAMAKELAARDIJ EN ADVIES

Over Horecahuis Limburg

Bij Horecahuis Limburg begrijpen we de complexiteit van de horecabranche en weten we dat jouw succes als horecaondernemer van vele factoren afhangt. Of je nu al een doorgewinterde horecaondernemer bent of de spannende stap zet om jouw eigen horecazaak te beginnen, je zult te maken krijgen met talloze uitdagingen, waaronder conceptontwikkeling, inrichting, personeelsbeheer, financiering, rendementsverbetering, marketingstrategieën, vergunningen en regelgeving.

Ook voor de koop/verkoop of huur/verhuur van onroerende zaken ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag en begeleiden jouw project.

Onze Missie: Jouw Horeca partner

Bij Horecahuis Limburg is onze missie simpel maar krachtig: wij zetten ons in om jouw optimale partner te zijn bij de begeleiding van aan- en verkoop van horeca-exploitaties en vastgoed. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en dat er geen ‘one-size-fits-all’ oplossing bestaat. Daarom bieden we afgestemde ondersteuning die voldoet aan jouw specifieke behoeften. Jouw succes is onze prioriteit.

Het is de ervaring die telt

Als horeca-adviseurs en -makelaars zijn we er om je te ondersteunen bij elke stap rond jouw horecaonderneming. Of je nu hulp nodig heeft bij het vinden of verkopen van de perfecte locatie, het ontwikkelen van een winstgevend concept, het aanvragen van vergunningen, of het maximaliseren van jouw rendement, wij staan aan jouw zijde om je te begeleiden.

Samenwerken met experts in de horeca

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Daarom werken we samen met diverse specialisten die hun strepen hebben verdiend in de horecawereld. Of het nu gaat om interieurontwerpers, financiële adviseurs, marketingspecialisten of andere experts, wij brengen het juiste team bij elkaar.

Jouw onafhankelijke partner

Bij Horecahuis Limburg zijn we een onafhankelijke partij, wat betekent dat we je kunnen adviseren, zonder eigen belang. Je kunt vertrouwen op onze integriteit en expertise om het beste resultaat voor jouw horecazaak te behalen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bij Horecahuis Limburg staan we voor je klaar om jouw te begeleiden bij jouw dromen te verwezenlijken in de bruisende wereld van de horeca.


Bemiddelingsopdracht

Wanneer wij door een partij worden ingeschakeld leggen wij de aan ons gegeven opdracht vast in een bemiddelingsopdracht. Op onze bemiddelingsopdrachten zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze vind je hier.

Mogen wij ons voorstellen

Leon Keppels

Horeca makelaar

Werkzaam in de regio's:
Maastricht, Grensmaasvallei, Midden Limburg en Noord-Limburg

T: +31 (0)6 225 651 89
E: [email protected]

Coen Defesche

Horeca makelaar

Werkzaam in de regio's:
Valkenburg a/d Geul en Heuvelland

T: +31 (0)6 515 590 26
E: [email protected]

Andy Croonenberg

Horeca makelaar

Werkzaam in de regio:
Parkstad en Heuvelland

T: +31 (0)6 150 163 83
E: [email protected]

Jan de Jonge

Jurist

Uw contactpersoon voor:
juridische zaken

T: +31 (0)6 512 341 03
E: [email protected]

Wat wij voor u kunnen betekenen

Verkoopmakelaars

Bij Horecahuis Limburg begrijpen we dat de verkoop van je horecabedrijf een complex proces is dat deskundige begeleiding vereist.

Lees verder →

Aankoopmakelaar

Bij de aankoop van een horecabedrijf is het van groot belang om professionele begeleiding te hebben, maar het blijkt dat dit vaak over het hoofd wordt gezien.

Lees verder →

Concepten

Horecahuis Limburg ondersteunt jou in je zoektocht naar een aantrekkelijk, goed en doordacht horecaconcept.

Lees verder →

Advisering

Naast aan- en verkoop, biedt Horecahuis Limburg ook andere diensten, zoals bedrijfsanalyse, advisering en begeleiding.

Lees verder →

Juridisch advies

Naast aan- en verkoop, biedt Horecahuis Limburg ook andere diensten, zoals bedrijfsanalyse, advisering en begeleiding.

Lees verder →

Taxatie

Als Taxatie Horeca Nederland, verzorgt Horecahuis Limburg de taxatie of waardebepaling van horeca-objecten.

Lees verder →

Locatie aanbieden


Overweegt jij jouw horeca-exploitatie of onroerend goed te verkopen, verhuren of ter overname aan te bieden? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste kandidaat! Horecahuis Limburg is dé specialist in het bemiddelen van horecapanden.

Met ons uitgebreide netwerk en ervaren team zorgen we voor een professionele aanpak en een succesvolle transactie. Of je nu een café, restaurant, hotel, B&B of andere horecagelegenheid hebt, wij staan voor je klaar.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend gesprek. Laat ons je helpen bij het realiseren van de volgende stap!

  Dit zal sluiten in 0 seconden

  Op de hoogte blijven van het laatste horeca-aanbod in Limburg?
  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  Inschrijven

  Dit zal sluiten in 0 seconden

  Compare