Over Horecahuis Limburg

Specialist in makelaardij en begeleiding in de horeca

Horecahuis Limburg streeft ernaar uw horecazaak succesvol te maken.

Of u nu al horecaondernemer bent of wilt starten als ondernemer, u krijgt te maken met concepten, verbouwing, personeel, vergunningen, financiering, rendementen, marketingplan en regelgeving.

Als ervaren horeca-adviseur en -makelaar ondersteunt Horecahuis Limburg u zo uitgebreid en compleet mogelijk. Wij werken desgewenst samen met verschillende specialisten die hun sporen in het horecavak hebben verdiend. Horecahuis Limburg is een neutrale partij, waardoor wij de meest gunstige voorwaarden en afspraken voor u kunnen bedingen.

Ondernemersplan


Horecahuis Limburg helpt u met het ontwikkelen van de bedrijfsformule en toetst de haalbaarheid. Vervolgens wordt het plan geconcretiseerd en uitgewerkt.

Er wordt aandacht besteed aan het bestemmingsplan, exterieur, interieur, sfeer en activiteiten, muziek en/of entertainment, assortiment en prijs, personeel, naam, identiteit en promotie, administratie en financiën.


Financieringsbegeleiding


Uw ondernemersplan moet gecontroleerd worden op levensvatbaarheid. Horecahuis Limburg bekijkt en begeleidt de financieringsmogelijkheden.


Vergunningen


Als horecaondernemer heeft u te maken met gemeentelijke instanties vanwege diverse vergunningen. Horecahuis Limburg kan u hierin begeleiden, denk bijvoorbeeld aan Bibob, DHW-vergunning, exploitatievergunning, gebruikersvergunning, subsidies, milieuvergunning. Tevens adviseren en ondersteunen wij u op het gebied van de best passende ondernemingsvorm.

Onze samenwerking stopt niet na de opening van uw horecazaak. Wij blijven graag betrokken om u te adviseren en te ondersteunen zodat u zich vooral kunt richten met het verwezenlijken van uw horecadroom.


Bemiddelingsopdracht


Wanneer wij door een partij worden ingeschakeld leggen wij de aan ons gegeven opdracht vast in een bemiddelingsopdracht. Op onze bemiddelingsopdrachten zijn algemene voorwaarden van toepassing, deze vindt u hier.

Het team

Horeca makelaar
Leon Keppels
Werkzaam in de regio's Maastricht, Sittard-Geleen, Roermond en Venlo en alle gemeentes in Midden en Noord Limburg.

T: +31 (0)6 225 651 89

Horeca makelaar
Coen Defesche
Uw horeca makelaar in de regio's Valkenburg a/d Geul en Heuvelland.

T: +31 (0)6 515 590 26


Horeca makelaar
Andy Croonenberg
Werkzaam in Heerlen, Landgraaf, Brunssum, Kerkrade, Onderbanken, Simpelveld, Voerendaal en Beekdaelen.

T: +31 (0)6 150 163 83

Juridisch specialist
Jan de Jonge
Uw contactpersoon voor juridische zaken.

T: +31 (0)6 512 341 03