Professionele taxatie van horeca-objecten in Nederland

Onder de naam Horeca Taxatie Nederland verzorgt Horecahuis Limburg voor diverse doeleinden gedegen waardebepalingen met betrekking tot horeca-objecten. Wij begrijpen het belang van een nauwkeurige inschatting van de waarde van een object in de horecabranche en streven ernaar om je een betrouwbare en objectieve service te bieden.

Onze waardebepalingen

Om een taxatie op maat te kunnen leveren, bezoeken we het bedrijf om alle benodigde informatie te verzamelen. De specifieke informatie die we verzamelen, hangt af van het doel van de taxatie:

1. Waardebepaling ten behoeve van verkoop, verhuur of verpachting:

Als je jouw inventaris en/of horeca-exploitatie wilt verkopen, verhuren of verpachten, assisteren we je graag om de juiste waarde vast te stellen. Een te hoge vraagprijs verminderd de kans op een succesvolle transactie.

2. Waardebepaling voor Banken, curatoren en accountants:

In samenwerking met banken, curatoren en accountants verschaffen wij waardebepalingen die voldoen aan hun specifieke vereisten.

3. Waardebepaling voor (Her)financiering:

Als je financiering nodig heeft voor jouw horeca-exploitatie of onroerend goed, kunnen wij ondersteunen bij jouw financieringsaanvraag.

Vervolgens stellen wij een uitgebreid rapport op, waarin de waardebepaling op degelijke wijze wordt onderbouwd.

Vertrouw op onze deskundigheid

Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om je de hoogste normen van professionaliteit en precisie te bieden. Wij zijn er om je van dienst te zijn en je te ondersteunen met objectieve waardebepalingen.

Neem contact op met Horecahuis Limburg voor een betrouwbare en grondige taxatie van jow horeca-objecten.

Locatie aanbieden


Overweegt jij jouw horeca-exploitatie of onroerend goed te verkopen, verhuren of ter overname aan te bieden? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste kandidaat! Horecahuis Limburg is dé specialist in het bemiddelen van horecapanden.

Met ons uitgebreide netwerk en ervaren team zorgen we voor een professionele aanpak en een succesvolle transactie. Of je nu een café, restaurant, hotel, B&B of andere horecagelegenheid hebt, wij staan voor je klaar.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend gesprek. Laat ons je helpen bij het realiseren van de volgende stap!

  Dit zal sluiten in 0 seconden

  Op de hoogte blijven van het laatste horeca-aanbod in Limburg?
  Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

  Inschrijven

  Dit zal sluiten in 0 seconden

  Compare