Gezocht

Bij de aankoop van een horecabedrijf is het van groot belang om professionele begeleiding te hebben, maar het blijkt dat dit vaak over het hoofd wordt gezien. Dit is een gemiste kans, want bij Horecahuis Limburg staan we klaar om het verschil voor jou te maken!

Hier is hoe we jou kunnen helpen:

Grondige inventarisatie van jouw wensen
We beginnen met een gedetailleerde inventarisatie van jouw wensen en eisen. Dit vormt de basis voor onze zoektocht naar het perfecte horecabedrijf voor jou.
 
Zoektocht naar geschikte horecabedrijven
Met jouw criteria in gedachten gaan we op zoek naar horecapanden die aan jouw wensen voldoen. Ons uitgebreide netwerk en lokale kennis in Limburg stelt ons in staat om de meest geschikte opties te vinden.
 
Diepgaande evaluatie van potentiële bedrijven
We voeren grondige analyses uit van de bedrijven die jouw interesse wekken. Dit omvat een beoordeling van jaarrekeningen, vergunningen, inventaris, personeelsverplichtingen, bestemmingsplannen en meer.
 
Persoonlijke begeleide bezichtigingen
Samen met jou plannen we bezichtigingen van de geselecteerde bedrijven en voorzien we je van deskundig advies tijdens het bezoek.
 
Professionele onderhandelingen
Als ervaren horecamakelaar nemen wij het voortouw bij de prijsonderhandelingen, zodat je een eerlijke en marktconforme prijs betaalt.
 
Juridische zaken afhandelen
We begeleiden je bij het doorlopen van de koopovereenkomst en huurovereenkomst, zodat je zeker weet dat alles juridisch in orde is.
 
Financiële ondersteuning
Als je financiering nodig hebt, begeleiden wij je bij het opstellen van een gedegen businessplan en financieel plan.
 
Begeleiding bij levering
Ook tijdens de feitelijke levering van het horecabedrijf kun je op onze ondersteuning rekenen. We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.
 

Bij Horecahuis Limburg begeleiden we je van begin tot eind bij de aankoop van jouw droomhorecabedrijf. Wil je meer informatie over onze diensten en hoe we je kunnen helpen?

Neem vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om jouw horecadromen in Limburg te verwezenlijken. Samen maken we het verschil!

Locatie aanbieden


Overweegt jij jouw horeca-exploitatie of onroerend goed te verkopen, verhuren of ter overname aan te bieden? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste kandidaat! Horecahuis Limburg is dé specialist in het bemiddelen van horecapanden.

Met ons uitgebreide netwerk en ervaren team zorgen we voor een professionele aanpak en een succesvolle transactie. Of je nu een café, restaurant, hotel, B&B of andere horecagelegenheid hebt, wij staan voor je klaar.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend gesprek. Laat ons je helpen bij het realiseren van de volgende stap!

    Dit zal sluiten in 0 seconden

    Compare