Advisering

Horecahuis Limburg is niet alleen actief op het gebied van aan- en verkoop van horecabedrijven, maar biedt ook andere diensten, zoals bedrijfsanalyse, advisering en begeleiding.

Bedrijfsanalyse
U bent al een tijdje aan het ondernemen en steekt geld en energie in uw zaak, maar toch loopt het niet zoals u zou willen. Horecahuis Limburg helpt u om het probleem te achterhalen. Wij analyseren tot in detail hoe u nu werkt. Op basis van een grondig en gedegen onderzoek adviseren wij u. Dit advies kan betrekking hebben op: inkoop, personeel, concept, vergunningen, financiën, lopende afspraken of overeenkomsten met leveranciers of de pandeigenaar.

Startersbegeleiding
Desgewenst begeleiden wij startende ondernemers op het gebied van financiën, vergunningen, het kiezen van een brouwerij of horecagroothandel, speelautomatenexploitanten en dergelijke. Ook ondernemers die een ander concept of een andere werkwijze willen gaan toepassen kunnen gebruik maken van onze diensten.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze, mogelijkheden en tarieven? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.