Horeca verkoopmakelaar in Limburg

Bij Horecahuis Limburg begrijpen we dat de verkoop van je horecabedrijf een complex proces is dat deskundige begeleiding vereist. Het gaat verder dan alleen het tonen van het pand en het overhandigen van de sleutels. Wij zijn hier om je te helpen met onze jarenlange ervaring op het gebied van zowel de aankoop als verkoop van horecabedrijven. Terwijl jij je richt op het runnen van je bedrijf, nemen wij de verkoop van het bedrijf en/of onroerend goed op ons.

Onze aanpak bij de verkoop van je horecabedrijf omvat de volgende stappen:

1. Kennismaking

We beginnen met een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we jouw specifieke situatie bespreken en onze werkwijze en de bijbehorende kosten toelichten.

2. Waardebepaling of vraagprijsbepaling

In nauw overleg met jou bepalen we de waarde of vraagprijs van je bedrijf. Dit doen we o.a. aan de hand van essentiële factoren zoals de locatie, kwaliteit van inventaris en de omzet- en winstcijfers van voorgaande jaren

3. Documentatie

We stellen een uitgebreid bedrijfsdossier samen met alle benodigde documenten, waaronder o.a. de winst- en verliesrekeningen, inventarislijsten, foto’s, personeelscontracten, huurovereenkomst en actuele huurfactuur en mogelijke contracten met brouwerijen en leveranciers.

4. Professionele presentatie

Om de verkoop te versnellen, starten we een professionele communicatiecampagne. Denk bijvoorbeeld aan het promoten van de locatie via onze frequent geraadpleegde website, onze nieuwsbrief, diverse social media en het informeren van ons grote netwerk. Maar ook maatwerk is mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om de zaak discreet in de verkoop te zetten.

5. Selectie van koper/huurder

Wanneer een potentiële koper of huurder interesse toont in jouw bedrijf en/of pand, organiseren we bezichtigingen. Bij verdere interesse verstrekken we vertrouwelijk aanvullende informatie.

6. Koopovereenkomst/Huurovereenkomst

Na het bereiken van overeenstemming over de prijs en voorwaarden met de geïnteresseerde wederpartij, stellen wij een solide koopovereenkomst en/of huurovereenkomst op. Na goedkeuring door beide partijen, wordt deze ondertekend.

7. Overdracht

De uiteindelijke overdracht van jouw bedrijf wordt in overleg geregeld. De inventaris wordt gecontroleerd en overgedragen aan de koper. De definitieve leveringsovereenkomst wordt ondertekend.

Overweegt je om jouw horecabedrijf te verkopen? Ons team staat klaar voor een informatief en vrijblijvend gesprek. Bij Horecahuis Limburg begeleiden we je met toewijding en expertise bij de verkoop van jouw horecabedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij het verschil kunnen maken voor jouw succesvolle bedrijfsverkoop.

Overweeg je om een horecazaak te verkopen en heb je professionele ondersteuning nodig?

Locatie aanbieden


Overweegt jij jouw horeca-exploitatie of onroerend goed te verkopen, verhuren of ter overname aan te bieden? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste kandidaat! Horecahuis Limburg is dé specialist in het bemiddelen van horecapanden.

Met ons uitgebreide netwerk en ervaren team zorgen we voor een professionele aanpak en een succesvolle transactie. Of je nu een café, restaurant, hotel, B&B of andere horecagelegenheid hebt, wij staan voor je klaar.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend gesprek. Laat ons je helpen bij het realiseren van de volgende stap!

    Dit zal sluiten in 0 seconden

    Compare