Volledig gerenoveerd horecapand met groot terras !

Theodoor Dorrenplein 4 - 6301 DV Valkenburg (NL)
300

Omschrijving

In het bruisend centrum van Valkenburg, op het mooie Theodoor Dorrenplein, tegenover het oudste VVV kantoor van Nederland ligt dit fantastisch gerenoveerde horecabedrijf. Deze horecazaak is jarenlang een begrip in Valkenburg en omstreken.

Restaurant De kei, top locatie, top terras, en wees eerlijk: wie is er niet geweest voor een koffie met vlaai of een heerlijke maaltijd? Pal naast het riviertje de Geul en uitzicht op het VVV kantoor. De huidige eigenaren hebben dit pand volledig gerenoveerd en in een uitmuntende nieuwstaat gebracht. Men is nu bezig met de eindafwerking van dit mooie restaurant/ bistro met maximaal 80 zitplaatsen en het zonovergoten terras met eveneens (de mogelijkheid tot) 80 zitplaatsen.

De moderne en volledig gerenoveerde woning is optioneel en completeert het geheel. Graag maken wij een afspraak met u om deze fantastische zaak en ongekende mogelijkheden vrijblijvend te bezichtigen. Bel gerust!

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 300 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 150
Zitplaatsen terras: 65
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie

Uw makelaar

Dit object is reeds verhuurd, u kunt daarom niet meer reageren.