Mooi eetcafé met sfeervol terras aan de doorgaande weg Echt/Roermond

Rijksweg Noord 34 - 6111 AP Echt (NL)
120

Omschrijving

Café 't Heukske, bekend in de weide omgeving, wordt inclusief het bedrijfspand zowel te koop alsook te huur aangeboden tegen een marktconforme prijs. Het bedrijf ligt aan de doorgaande weg Echt/Roermond en is prima bereikbaar. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid in de naaste omgeving. Diverse fietsroutes lopen langs of vlakbij ’t Heukske.

Het bedrijf bestaat uit:

- een eetcafé met grote bar en mooie gedetailleerde inrichting,

- een aan het café te koppelen zaaltje en

- een groot terras.

Alle drie de onderdelen worden drukbezocht door mensen uit het dorp en de verre omgeving. Ook passanten maken veelvuldig gebruik van het terras en het café. Daarnaast hebben veel verenigingen 't Heukske als thuishonk.

De bovenwoning wordt momenteel gebruikt als vergaderruimte en kantoor, maar is eenvoudig weer te gebruiken als bedrijfswoning.

Het bedrijf voldoet aan alle overheidseisen en is vrij van afnameverplichtingen. Verhuur van dit object is bespreekbaar.

Laat u verrassen door een bezichtiging van dit mooie horecabedrijf.

Eigenschappen

Ligging: Buitengebied
Oppervlakte: 120 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 75
Zitplaatsen terras: 70
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras

Locatie