Horecastarters

Horecahuis Limburg streeft ernaar uw horecazaak succesvol te maken.
Of u nu al horecaondernemer bent of wilt starten als ondernemer, u krijgt te maken met concepten, verbouwing, personeel, vergunningen, financiering, rendementen, marketingplan en regelgeving.

Als ervaren horeca-adviseur en -makelaar ondersteunt Horecahuis Limburg u zo uitgebreid en compleet mogelijk. Wij werken desgewenst samen met verschillende specialisten die hun sporen in het horecavak hebben verdiend. Horecahuis Limburg is een neutrale partij, waardoor wij de meest gunstige voorwaarden
en afspraken voor u kunnen bedingen.

Ondernemersplan
Horecahuis Limburg helpt u met het ontwikkelen van de bedrijfsformule en toetst de haalbaarheid.
Vervolgens wordt het plan geconcretiseerd en uitgewerkt.
Er wordt aandacht besteed aan het bestemmingsplan, exterieur, interieur, sfeer en activiteiten, muziek en/of entertainment, assortiment en prijs, personeel, naam, identiteit en promotie, administratie en financiën.

Financieringsbegeleiding
Uw ondernemersplan moet gecontroleerd worden op levensvatbaarheid. Horecahuis Limburg bekijkt en begeleidt de financieringsmogelijkheden.

Vergunningen
Als horecaondernemer heeft u te maken met gemeentelijke instanties vanwege diverse vergunningen. Horecahuis Limburg kan u hierin begeleiden, denk bijvoorbeeld aan Bibob, DHW-vergunning, exploitatievergunning, gebruikersvergunning, subsidies, milieuvergunning. Tevens adviseren en ondersteunen wij u op het gebied van de best passende ondernemingsvorm.

Onze samenwerking stopt niet na de opening van uw horecazaak. Wij blijven graag betrokken om u te adviseren en te ondersteunen zodat u zich vooral kunt richten met het verwezenlijken van uw horecadroom.