Te huur met woning
Te koop met woning
Verkocht

Te huur in Nunhem: Eetcafé-Zaal-IJssalon, met groot terras en ruime luxe bovenwoning

Kerkstraat 1 - 6083 AD Nunhem (NL)
180

Omschrijving

De al jarenlang bekende multifunctionele horecazaak, voorheen bekend als Café Lot, wordt te huue aangeboden. Het bedrijf bestaat uit een sfeervol bruin café met zaal en ijssalon. Het heeft een overdekte serre en rondom dit markante horecapand ligt een heel ruim terras. Aan de overkant van het horecapand is een riante gratis parkeerplaats. In de directe omgeving van het prachtige Leudal en de Maasvallei zijn wandel- en fietstochten heel populair.

De ruime (eventueel separaat te verhuren) luxe bovenwoning heeft een woonkamer en een grote keuken, 3 slaapkamers, een moderne badkamer en toilet. 

De complete inventaris, inclusief nieuw ingerichte ijssalon, wordt tegen een reële vraagprijs aangeboden. Er is een drankafnameverplichting via de Lindeboom Brouwerij.

Graag maken wij een afspraak met kandidaten die beschikken over het eigen vermogen t.b.v. de aanschaf van de inventaris.     

Eigenschappen

Ligging: Dorp
Oppervlakte: 180 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 100
Zitplaatsen terras: 120
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.