TOP cafetaria met separate Multifunctionele Horecaruimte in Reuver

Raadhuisplein 5 - 5953 AL Reuver (NL)
195

Omschrijving

Centraal gelegen in het Noord-Limburgse Reuver is cafetaria 'Quality Food Marktzicht' al sinds 1984 een begrip in de regio. De goed onderhouden en zeer complete inventaris is volledig instapklaar. In de ernaast gelegen, separatie, ijssalon zijn ook mogelijkheden voor een andere fastfood-to-go formule.

Er is een sfeervol en groot terras en daarvoor liggen voldoende gratis parkeeerplaatsen. Oorspronkelijk is Markzicht een kwalitatief hoogstaande en goed renderende Cafetaria, Lunchroom en IJssalon. Sinds vorig jaar is de nu gevoerde formule, met o.a. verminderde openingsuren, ook heel succesvol en weet men een zeer goed rendement te generen.

Wij zoeken ervaren horeca-ondernemers met een substantieel deel eigen vermogen: de inventaris en goodwill worden in de hogere prijsklasse aangeboden. De vraagprijs wordt op aanvraag en in een persoonlijk gesprek kenbaar gemaakt. De naast elkaar gelegen horecapanden worden verhuurd.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 195 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 46
Zitplaatsen terras: 100
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras

Locatie