Ter overname instapklare IJssalon Il Gelato di Anita in Venlo

Grote Beekstraat 2 - 5911HW Venlo (NL)
50

Omschrijving

Al heeft veel jaar wordt in deze IJssalon in het centrum van Venlo op ambachtelijke wijze ijs gemaakt in vele kleuren en smaken. De ijssalon wordt nu ter overname aangeboden. Zowel jong en oud weten deze bekende ijssalon het hele jaar door te vinden. Een deel van de inventaris is recent vernieuwd. 

De voorzijde van de zaak kan volledig geopend worden door de glazen schuifpui, die zowel de verkoo-counter als het zitgedeelte in de zaak direct met het terras verbindt. Het grote en fraai gelegen terras aan de voorzijde van het zaak is een graag bezocht rustpunt tijdens winkelen of wandelen door Venlo en biedt direct uitzicht op het winkelende publiek rond de Vleesstraat. 

Deze zaak is ook uitermate geschikt om een andere horecaformule te exploiteren. Info of een bezichtiging: neem contact op met Léon Keppels, 06-22565189.

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 50 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 12
Zitplaatsen terras: 50
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Afspraken koffieleverancier
  • Terras

Locatie