Ter overname in centrum Venray Brasserie-Lunchroom Lion d'Or

Schoolstraat 42 - 5801 BP Venray (NL)
205

Omschrijving

Wij biedenIn het centrum van Venray een ECHTE DAGZAAK ter overname aan, die bedrijf is gelegen aan aan bekende Schouwburgplein. Brasserie-Lunchroom "Lion d'Or" is  al ruim 30 jaar een begrip in de regio. Deze tijdloos klassiek ingerichte zaak is volledig instapklaar met een verkoopruimte van 176 m² die plaats biedt aan ruim 100 gasten. Daarnaast is er aan het Schouwburgplein een riant terras van 124 m² waar ca. 100 gasten een zitplaats kunnen vinden. Het terras is voorzien van 4 grote parasols en beschikt over verwarming. Er is een ruime, goede onderhouden bedrijfskeuken.

De openingstijden zijn op dit moment: maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 18.00 uur, vrijdag (koopavond) van 10.00 tot 21.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondagen is het bedrijf  gesloten. Uiteraard kan er een aanzienlijke omzetgroei worden gerealiseerd door de openingstijden te verruimen. Er zijn leveranciersverplichtingen en enkele vaste personeelscontracten.

De vraagprijs van de inventaris en goodwill wordt op aanvraag verstrekt. Het bedrijfspand kan worden gehuurd, koop van de onroerende zaak is bespreekbaar. Met kandidaten die beschikken over een substantieel deel eigen vermogen maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging. Info:  Léon Keppels, tel. 06-22 56 51 89.

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 205 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 104
Zitplaatsen terras: 100
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras

Locatie