Te huur, karakteristiek horecapand incl. inventaris en ruime bovenwoning in Oirsbeek

Provincialeweg Zuid 144 - 6438 BK Oirsbeek (NL)

Omschrijving

Gevestigd in een karakteristiek herenhuis wordt dit restaurant, incl. inventaris, met bovenwoning te huur aangeboden. 

Dit horecapand is centraal gelegen en goed bereikbaar aan de Provincialeweg Zuid te Oirsbeek en biedt mogelijkheden voor diverse horecaconcepten, zoals een Franse bistro, Italiaanse Trattoria of een Steakhouse. Maar ook voor een cateringconcept of een kookstudio leent deze locatie zich perfect.  

Het pand is voorzien van ruim restaurant, opgesplitst in twee gedeeltes, en biedt binnen plek voor minimaal 90 couverts. Daarnaast beschikt het restaurant over een grote en professionele keuken en separate afwaskeuken. Achter het pand is een ruime buitenplaats gevestigd dat geschikt is als (gedeeltelijk overdekt) terras.

Op een gedeelte van de grote aangrenzende bijbehorende parkeerplaats worden over enkele jaren zorgwoningen gebouwd. Dit biedt een enorm omzetpotentieel voor de toekomstige exploitant. 

De exploitatie is per direct beschikbaar en de huurprijs van het geheel is zeer interessant. In de huur zit ook de inventaris (dus geen aparte inventarissom). 

Uw interesse gewekt? Neem dan contact op met Andy Croonenberg | +31 (0) 6 15 01 63 83 | [email protected] 

 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte:
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 80
Zitplaatsen terras: 50
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

Locatie