Te huur: horecaruimte met bovenwoning in het centrum van Reuver

Pastoor Vranckenlaan 9 - 5953 CM Reuver (NL)
220

Omschrijving

In het centrum van Reuver, nabij de Markt, wordt een horecapand met bovenwoning te huur aangeboden. De horecaruimte (de totale vloeroppervlakte is ca. 220 m²) is uitgerust met een mooie tegelvoer, vernieuwd systeemplafond en luchtverversingsysteem. De horecaruimte beschikt over afzonderlijke dames- en herentoiletten, die in 2015 zijn vernieuwd.

Achter in het de horecaruimte is een eenvoudige keukenruimte met lichtkoepel gesitueerd. De naastgelegen ruimte, waarin een Nefit combiketel (2016) is opgesteld, zou als uitbreiding van de keuken kunnen dienen. De kelder is via een naastgelegen gang toegankelijk. Via een doorgang aan de achterzijde is de compacte binnenplaats bereikbaar waar plaats is voor het stallen van de containers. 

Door de bovengelegen woning is wonen en werken op één locatie mogelijk. Omliggende zaken zijn o.a. een restaurant, een supermarkt, een slagerij en een bloemisterij.

Mocht u interesse hebben en ter kennismaking een afspraak wil plannen, neem dan contact op met Léon Keppels, 06-22565189.

Eigenschappen

Ligging: Dorp
Oppervlakte: 220 m²
Terras: Nee
Zitplaatsen binnen: 40
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

    Locatie