Horeca-pand te huur in Kerkrade, geschikt voor diverse doeleinden

Holzstraat 3 - 6461 HK Kerkrade (NL)
184

Omschrijving

Op een strategische hoek in Holz Kerkrade ligt deze intieme horeca-exploitatie. Voorheen een Grieks restaurant, maar nu klaar om zich aan te passen voor diverse horecadoeleinden.

Een plek vol potentie:

De locatie biedt talloze mogelijkheden voor horecaondernemers. Of je nu een (afhaal)-restaurant, café of iets anders in gedachten hebt, deze veelzijdige horeca-exploitatie staat open voor jouw creatieve ideeën.

Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een overdekt en knus buitenterras waar jouw gasten kunnen genieten van de buitenlucht. Een mooie bijkomstigheid voor het runnen van een rendabele exploitatie. 

Geen overnameprijs en aantrekkelijke huur:

Een van de grootste voordelen is dat er geen overnameprijs is. Daarnaast is de huur zeer aantrekkelijk, waardoor deze kans ideaal is voor enthousiaste starters of ondernemers die willen groeien.

Ruime bovenwoning met aparte ingang:

Als kers op de taart beschikt dit pand over een ruime bovenwoning met een aparte ingang. Dit biedt jou de mogelijkheid om jouw werk en privéleven perfect te combineren.

Wacht niet langer! Pak deze kans en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging van deze veelbelovende horecazaak in Holz Kerkrade.

Eigenschappen

Ligging: Stad, buiten centrum
Oppervlakte: 184 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 24
Zitplaatsen terras: 30
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

Locatie