Zeer ruime casco horacaruimte Leisuredome Kerkrade te huur

Roda J.C. Ring 2 - 6466 NH Kerkrade (NL)
580+300

Omschrijving

In een van de drukste bezochte gebieden van Zuid-Limburg staat deze zeer ruime casco horecaruimte te huur. Het betreft een horeca-unit van 580 m² op de begaande grond van de ontzettend populaire en goed bezochte Leisuredome op de Roda JC Boulevard. Tevens beschikt de unit over een zonovergoten terras van ruim 300 m².

De ruimte is gelegen tussen de zeer goed renderende restaurants Happy Italy en restaurant De Beren. De Roda JC Boulevard beschik over diverse publiekstrekkers zoals de thuishaven van Roda JC, Decathlon, Hornbach, Vue Bioscoop (10 zalen), Gamestate, Ballorig en Glowgolf (zie voor meer bedrijven https://www.rodaboulevard.eu/). Voor de deur zijn veel gratis parkeergelegenheden. 

Leisuredome Kerkrade is gelegen in Zuid-Limburg, een regio met bijna 600.000 inwoners. Ook komen er veel bezoekers uit de aangrenzende regio’s in Duitsland Kreis Aachen (circa 500.000 inwoners) naar de Roda JC Boulevard. Leisuredome ontvangt jaarlijks circa 2 miljoen bezoekers, terwijl de gehele Roda JC Boulevard jaarlijks indicatief 7 miljoen bezoekers trekt.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Eigenschappen

Ligging: Horeca concentratiegebied
Oppervlakte: 580+300 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 0
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras

Locatie