Zeer ruim geschakeld object op een groot perceel in Roggel als B en B

Koppelstraat 4-6 - 6088 EP Roggel (NL)

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Wil je een bed & breakfast, een atelier, studio of winkel aan huis beginnen óf ben je op zoek naar een bijzonder huis met een overvloed aan ruimte? KOM NAAR DE OPEN DAG OP ZONDAG 25 JUNI 2023 van 13.00 tot 17.00 UUR!

  Wellicht heb je een heel eigen plan of wil je gewoon heerlijk ruim en vrij kunnen wonen? Kijk dan eens wat dit dubbele pand je kan bieden. Let op: het object bestaat uit 2 huianummers en wordt alleen verkocht als één geheel, de vraagprijs is van toepassing op het complete pand.

  BEGANE GROND EN BOVENVERDIEPING HUISNUMMER ZES

  Het is warm binnenkomen in de hal, die voorzien is van een houten vloer en een houten achterwand. Via de hal kun je doorgaan naar zowel het woongedeelte als het studio-/appartementengedeelte van het huis. Via de houten trap ga je naar het eerste appartement en via de doorgang beneden begeef je je naar de tweede studio. Beide appartementen zijn klaar voor direct gebruik: met in elk exemplaar een keuken, leefruimte, twee slaapkamers, douche en wc is het goed toeven in dit deel van het huis.

  Sfeer is er volop in de eetkamer met houtkachel en in de keuken, die eveneens een krachtige houtkachel als verwarmingsbron heeft. Dit gedeelte is aangebouwd rond de millenniumwisseling, modern comfort dus: zowel de kunststof schuifpui als de dito kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en de aanbouw is volledig geïsoleerd.

  Via de keuken kom in de tuinkamer. Aangrenzend vind je een handige bergruimte, die dienst doet als houtopslag. In de voormalige smederij uit de negentiende eeuw bevindt zich een slaapkamer, een badkamer en daarachter een ruime tweede slaapkamer

  BEGANE GROND EN BOVENVERDIEPING HUISNUMMER VIER

  Via de berging grenzend aan de tuinkamer kom je in de winkelruimte, die in twee gedeeltes is opgesplitst. Dit stuk van het pand kan ook via de dubbele voordeur worden betreden. Tussen de twee winkelruimtes in bevindt zicht de entree met daarin de doorgangen naar beide winkels en de trap naar de bovenverdieping aan deze zijde van het pand. In totaal zijn de beide winkelruimtes maar liefst zo’n 200 vierkante meter groot!

  Boven de winkelruimtes is een ruim appartement gerealiseerd met een eetkamer, huiskamer, keuken, slaapkamer en badkamer Direct naast het onlangs vernieuwde platte dak is er nog een extra kamer (thans fitnessruimte) en een logeerkamer ingericht. Via de fitnessruimte is de vide/lounge te bereiken, die uitkijkt over de huiskamer van het appartement.

  VAN BINNEN NAAR BUITEN

  Met 1.500 m² tuin, terras en oprit kun je ook buiten je fantasie de vrije loop laten: je krijgt héél veel voor je geld. Je bent van harte welkom om met eigen ogen te zien wat dit pand je kan bieden. Maak gerust een afspraak voor een bezichtiging via Leon Keppels, 06-22 56 51 89.

  Eigenschappen

  Ligging: Dorp
  Oppervlakte:
  Terras: Nee
  Zitplaatsen binnen: 0
  Zitplaatsen terras: 0
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  Locatie