Winkelpand voor delicatessenzaak / winkelondersteunende horeca in Wyck

Rechtstraat 47a - 6221 EG Maastricht (NL)
70

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Wij komen graag in contact met ondernemende geïnteresseerden die een leuk concept willen realiseren in het fraaie stadsdeel Wyck in Maastricht. Daar wordt aan de Rechtstraat 47A de begane grond te huur aangeboden. Het pand heeft detailhandel als bestemming, maar in overleg met de gemeente is het (afhankelijk van het concept) wellicht mogelijk een combinatie winkel (delicatessen op het gebied van kaas/vlees/wijn/olijfolie etc) met eten (tapas/broodjes/koffie) te realiseren. Het pand beschikt over de nodige technische voorzieningen: gas, water en elektra.

  Het pand wordt in huidige staat aangeboden, doch zal conform huurovereenkomst als casco verhuurd worden volgens het ROZ-contractmodel winkelruimte met de daarbij bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door de verhuurder gehanteerde bijzondere bepalingen. De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd en over de huurprijs is BTW verschuldigd. Als zekerheid moet bankgarantie conform het ROZ-model verstrekt worden ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

  Aanvaarding: in overleg.

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 70 m²
  Terras: Nee
  Zitplaatsen binnen: 0
  Zitplaatsen terras: 0
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  Locatie