Wellnesscentrum Sauna & Beauty Dennenmarken in Roermond ter overname

Elmpterweg 49 - 6042 KL Roermond (NL)
4800

Omschrijving

Het volledig gerenoveerde Wellnesscentrum Sauna & Beauty Dennenmarken behoort al jaren bij top in de regio met een grote diversiteit aan saunafaciliteiten. Sauna & Beauty Dennenmarken is een ware traktatie voor lichaam en geest. 

Het saunacomplex heeft alle denkbare faciliteiten in huis. De saunavoorzieningen zijn hypermodern en behoren tot het beste en meest complete aanbod van Limburg. Zoals een Turks stoombad, aromacabine, lichttherapie, ambiance cabine, Russische blokhut, Panorama cabine, infrarood cabine en recent een fonkelnieuwe opgietcabine met alle kleuren van de regenboog en maar liefst 45 zitplaatsen een echte aanrader. De sauna beschikt over kleedruimte met lockers, voetbad, warme en koude douche, schrubruimte, stortdouche, binnenzwembad, buitenzwembad, whirlpool, tv-ruimte, stilteruimte, relaxhoek, loungeruimte, restaurant en bar. De beaty-afdeling heeft beautysalons, massagesalons, Hammam ruimte en solarium. 

De ruime tuin is een oase van rust in het groen met ruim terras, een overdekte ligweide en een zonneweide.

Wij zoeken een enthousiast ondernemerskoppel met ervaring in de saunabranche om deze sauna en beauty succesvol te exploiteren waarbij zowel het bedrijfspand als de inventaris gehuurd kunnen worden. Wel vragen de verhuurder een passende huurborgstelling. Uiteraard is koop van het complex met de bedrijfsinventaris ook mogelijk. De vraagprijs wordt op aanvraag verstrekt.

Eigenschappen

Ligging: Stad, buiten centrum
Oppervlakte: 4800 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 120
Zitplaatsen terras: 125
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

Locatie