Volledig instapklaar horecapand met groot terras !

Theodoor Dorrenplein 4 - 6301 DV Valkenburg (NL)
300

Uw makelaar

Dit object is reeds verhuurd, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Ingroeihuur van € 3000,- excl. btw per maand!

  Huurkoop bespreekbaar.......

  In het bruisend centrum van Valkenburg, op het mooie Theodoor Dorrenplein, tegenover het oudste VVV kantoor van Nederland ligt dit fantastisch gerenoveerde horecabedrijf. Deze horecazaak is jarenlang een begrip in Valkenburg en omstreken.

  Restaurant De kei, top locatie, top terras, en wees eerlijk: wie is er niet geweest voor een koffie met vlaai of een heerlijke maaltijd? Pal naast het riviertje de Geul en uitzicht op het VVV kantoor en het bruisende winkelcentrum de Kei. De tegenover gelegen parking is een welkom extraatje voor de ondernemers op dit gezellige plein.De huidige eigenaar heeft dit pand volledig gerenoveerd en in een uitmuntende nieuwstaat gebracht. De inventaris en keuken van dit mooie restaurant/ bistro met maximaal 80 zitplaatsen en het zonovergoten terras met eveneens (de mogelijkheid tot) 60 zitplaatsen verkeren in een werkelijke nieuwstaat. Deze horecaexploitatie is uitermate geschikt voor de meest denkbare horeca concepten van lunchroom, dagzaak, restaurant tot bistro.De huur en overname prijs zijn zeer gunstig te noemen. Ook is huurkoop bespreekbaar.......

  Graag maken wij een afspraak met u om deze fantastische zaak en ongekende mogelijkheden te bezichtigen. Bel gerust!

   

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 300 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 70
  Zitplaatsen terras: 40
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

  Locatie