Volledig ingerichte instapklare Cafetaria Lunchroom Maastricht te koop

Brusselsepoort 2 - 6216 CE Maastricht (NL)
160

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Wij verkopen in opdracht van de curator de inventaris van de volledig ingerichte Cafetaria en Lunchroom in het bekende winkelcentrum Brusselsepoort in Maastricht. Dit winkelcentrum trekt per jaar omstreeks 3 miljoen bezoekers.

  Deze locatie is geschikt voor bijvoorbeeld de huidige Kwalitaria-formule derhalve als cafetaria met lunchroom en/of als sushitaria. De inventaris is ruim 2 jaar geleden geplaatst. 

  De volledig instapklare horecazaak voldoet aan alle inrichtingseisen met de mogelijkheid om een alcoholvergunning aan te vragen. Een geschikte kandidaat kan inzake de huurcondities via ons kantoor een afspraak maken met de verhuurder.

  Omdat wij de inventaris voor voortzetting van het bedrijf als geheel willen verkopen zijn wij niet geïnteresseerd in opkopers van losse inventaris-items.

  Info Léon Keppels 06-22565189.

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 160 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 50
  Zitplaatsen terras: 44
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras

  Locatie