Verlaagde vraagprijs! Steakhouse op top locatie!

Waterstraat 7 - 6277 NH Slenaken (NL)
120

Omschrijving

VERLAAGDE VRAAGPRIJS!

Restaurant/steakhouse ter overname in wellicht de mooiste vallei van Nederland! Bent u op zoek naar een uitdaging waar uw woon-werk droom volledig uitkomt? Zoek niet verder, wij mogen dit zeer smaakvol ingerichte restaurant ter overname aanbieden. De brasserie met zeer luxe bovenwoning (adembenemend uitzicht) is gelegen op een van de mooiste plekjes van Nederland. Midden in het dorpje Slenaken. U waant zich in het buitenland.

 

Het restaurant is een begrip in de verre omgeving en wordt sinds jaar en dag uitgebaat door de huidige eigenaren. Het  bedrijf is compleet startklaar en gezellig en knus ingericht en biedt plaats aan ca. 45 personen. Het  terras aan de voor-, zijkant biedt plaats aan ca. 35 gasten, het panorama terras op de eerste verdieping kan nogmaals ca. 20 gasten herbergen.

 

Het restaurant beschikt over een eigen parking, doch op een steenworp afstand is er voldoende parkeergelegenheid. De keukenapparatuur is net als de complete inrichting in een voortreffelijke staat. Kortom een fantastisch bedrijf met een super aantrekkelijke huur op een van de mooiste plekjes van Nederland. Maak uw droom nu waar!

 

Eigenschappen

Ligging: Buitengebied
Oppervlakte: 120 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 45
Zitplaatsen terras: 55
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Afspraken koffieleverancier
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie