VERLAAGDE VRAAGPRIJS € 39.000,-!

Markt 7 - 6271 BD Gulpen (NL)
80

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Ter overname, € 39.000,- super gezellig en goed renderend eetcafe midden op de markt in Gulpen. Dit volledig instapklaar eetcafe met terras en seperate bovenwoning is te huur voor € 1750,00 per maand (inclusief de bovenwoning). Het mooie terras aan de voorzijde is een echte eye catcher in het toeristisch gezellig dorp Gulpen. De klandizie bestaat derhalve ook uit toeristen en "locals", die sinds jaar en dag de weg naar deze gezellige bistro weten te vinden.

  De top ligging, maar ook de sfeervolle en goed onderhouden inventaris maken meer concepten (take away, italiaans, grieks, sushi, cafetaria, speciaal bieren cafe etc.) mogelijk hier.

  De overnameprijs voor inventaris en goodwill is zeer marktconform. Maak gerust vrijblijvend een afspraak voor bezichtiging. info: Coen Defesche 06-51559026.

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 80 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 50
  Zitplaatsen terras: 24
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

  Locatie