Unieke kans in Sittard voor horecaenthousiasteling

Putstraat 31 - 6131 HH Sittard (NL)
95

Omschrijving

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur in de horeca? Wij bieden een sfeervol restaurant aan op de begane grond van dit mooie rijksmonument: gelegen aan de Putstraat met zijn intieme, mediterrane sfeer en op slechts een steenworp afstand van de gezellige Markt in Sittard. Met circa 50 zitplekken binnen en 12 terrasplaatsen is dit de ideale plek voor jouw droomrestaurant, afhaallocatie, kookstudio of ander horecaconcept.

Wat maakt deze kans verder speciaal? We zijn flexibel in het maken van afspraken, bieden gunstige huurvoorwaarden en een verrassend lage overnameprijs van de complete inventaris voor een vraagprijs van slechts € 15.000. Ook kan het restaurant worden overgenomen zonder inventaris, waardoor je vrij bent om een eigen stempel te drukken op deze prachtige locatie.

Maar dat is nog niet alles. Er wordt niet alleen een ruimte aageboden, we denken ook graag mee om van jouw concept een succes te maken. We snappen dat flexibele huurvoorwaarden helpen bij een vliegende start. Dus of je nu ervaren bent in de horeca of deze sprankelende wereld net wilt betreden, dit object biedt een laagdrempelige kans om jouw horecadroom waar te maken.

Durf jij de uitdaging aan te gaan om Sittard een nieuwe culinaire ervaring te bieden? Stuur Leon Keppels (06-22 56 51 99) een berichtje voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. 

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 95 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 50
Zitplaatsen terras: 12
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras

Locatie