Unieke horecazaak op een top plek in Kerkrade

Markt 56 - 6461 ED Kerkrade (NL)
80

Omschrijving

Café SuuS.

Wat een formule, op een hoek van de Markt en de toegangsstraat naar het theater en Gemeentehuis. Centraler kan een horecazaak in een stad niet liggen.

Naast de prima ligging, heeft het bedrijf een mooie uitstraling en een groot en gezellig terras en bijna de hele dag zon. Altijd vooraan bij evenementen, zoals het WMC (2022), carnaval en concerten (Guido ’s Orchestra).

Een concept dat er toe doet, niet het standaard verhaal maar anders. Verrassend en uniek.
Een sfeervol en ruim zitgedeelte. Beneden is het volledig onderkelderd met voldoende opslagruimte en een goed onderhouden keuken.

De ligging aan de markt, de vele activiteiten en vaste bezoekers vormen een solide basis voor Cafe SuuS. Het bedrijf kent mooie omzetten en daarbij behorende zeer goede resultaten.

Cafe SuuS is gemakkelijk te vinden en is via de markt en toegangswegen goed toegankelijk.
In de omgeving zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen.

De overnamesom ligt in de hogere prijsklasse, zodat reageren gepaard dient te gaan met aantoonbaar een behoorlijk aanwezig eigen vermogen.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 80 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 60
Zitplaatsen terras: 80
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Afspraken koffieleverancier
  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie