Unieke horeca-ondernemerskans in Kerkrade!

Hoofdstraat 15 - 6461 CL Kerkrade (NL)
120

Omschrijving

Stap in de wereld van gastronomie. Wij bieden Brasserie Entree te Kerkrade aan ter overname. Een unieke horeca-ondernemerskans in hartje Kerkrade. De eigenaars, met een schat aan ervaring, zoeken een enthousiaste opvolger om het stokje over te nemen.

 

Wat maakt Brasserie Entree uniek?

Vertrouwde klantenkring: Een loyale en gevestigde klantenkring die houdt van de gezellige ambiance en de uitgebreide a la carte kaart. Toekomstbestendig: De zaak is klaar voor de toekomst en kan, indien gewenst, met kleine aanpassingen naar eigen inzicht worden gerund. Geen contractuele verplichtingen: Volledige vrijheid om de zaak naar eigen inzicht te beheren en te laten groeien.

 

Over Brasserie Entree:

Locatie: Centraal gelegen aan de Hoofdstraat 15 in Kerkrade. Reden van verkoop: De eigenaars hebben de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en willen hun geliefde zaak overdragen aan iemand die dezelfde passie en enthousiasme voor het vak deelt.

 

Waarom kiezen voor Brasserie Entree?

Uitstekende reviews: De brasserie geniet van zeer goede recensies op Google, wat getuigt van de kwaliteit en service die geboden wordt. Dagverse producten: Verwen je gasten met Frans traditionele gerechten, bereid met dagverse producten en ingrediënten. Ruime openingstijden: De keuken is door de week al vanaf 9:00 uur doorlopend geopend, waardoor je flexibiliteit hebt om verschillende doelgroepen aan te spreken.


Grijp deze unieke kans!

Brasserie Entree is niet zomaar een zaak; het is een plek waar gastvrijheid en kwaliteit samenkomen. Wil jij de trotse eigenaar worden van deze goedlopende brasserie met een geweldige reputatie? Neem dan snel contact op met Horecahuis Limburg en ontdek de mogelijkheden om jouw ondernemersdroom waar te maken!

 

Neem direct contact op voor meer informatie en een bezichtiging.

 

Wacht niet langer, bel Horecahuis Limburg nu en ontdek de sleutel tot jouw nieuwe horeca-avontuur!

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 120 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 40
Zitplaatsen terras: 22
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie