Unieke buitenkans. Overname van Brasserie en BenB de Pletsmolen in Nuth

Platsmolenweg 11 - 6361 EN Nuth (NL)
2885

Omschrijving

Overname van "De Pletsmolen" - Een Prestigieuze Brasserie en B&B in Nuth – Zuid Limburg

Verscholen in het hart van het schilderachtige Zuid-Limburg, presenteren wij met trots deze buitengewoon veelzijdige onderneming met een charmante Brasserie, een betoverende Bed & Breakfast, en een bijbehorende woning.

"De Pletsmolen" is een waar juweeltje met in totaal 8 smaakvol ingerichte kamers en 2 appartementen, allemaal gereed om gasten warm te verwelkomen. Gelegen op een steenworp afstand van een prachtig natuurgebied, biedt deze locatie een serene oase van rust en schoonheid. Ideaal voor wandelaars, fietsers, of toeristen die Zuid Limburg willen ontdekken. Maar gezien de ligging nabij grote bedrijven als Brightlands, Zuyderland en DSM ook perfect voor zakelijke bijeenkomsten/overnachtingen. 

Wat deze plek extra bijzonder maakt, is de recente herbestemming en renovatie tussen 2018 en 2021. Met toewijding is het gehele pand aangepakt, waardoor het nu volledig instapklaar is. Daarnaast beschikt "De Pletsmolen" over een eigen afsluitbare parkeerplaats, wat zowel gemak als comfort biedt aan zowel B&B-gasten als restaurantbezoekers. Bovendien zijn er nog diverse mogelijkheden voor uitbreiding, waardoor de onderneming ruimte heeft om verder te groeien. Tevens beschikt deze accomodatie over een ruime woonruimte met 3 slaapkamers en 2 badkamers. 

De Brasserie heeft een sfeervolle en moderne uitstraling, met ruimte voor meer dan 100 gasten binnen en nog eens 50 gasten op het terras (met mogelijkheden voor uitbreiding). Het interieur straalt stijl en moderniteit uit, en de ruime keuken is voorzien van hoogwaardige apparatuur, klaar om onvergetelijke gerechten te bereiden voor de gasten.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Het afgelopen jaar is er aanzienlijk geïnvesteerd in zonnepanelen, met als doel het pand volledig zelfvoorzienend te maken op het gebied van elektriciteit. Hierdoor draagt u niet alleen bij aan het milieu, maar verlaagt u ook de operationele kosten.

"De Pletsmolen" behoort tot de topcategorie en biedt een uitstekende gelegenheid om een bloeiende onderneming over te nemen. Zowel het onroerend goed als de exploitatie worden verkocht. Voor de volledige informatie en een gesprek nodigen wij je van harte uit. Uiteraard beschikken wij over nog meer foto's van deze parel. Deze delen wij graag met geinteresseerden. Daar deze locatie in een hogere prijsklasse valt, verzoeken wij je aantoonbaar eigen vermogen prijs te geven, zodat wij alle details met je kunnen bespreken.

Grijp vandaag nog deze unieke kans om eigenaar te worden van "De Pletsmolen" in Nuth - Gemeente Beekdaelen. Neem direct contact met ons op en verwezenlijk jouw droom! Bel met Andy Croonenberg: 06 15 01 63 83

Eigenschappen

Ligging: Buitengebied
Oppervlakte: 2885 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 100
Zitplaatsen terras: 48
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

Locatie