Uniek grotrestaurant in Valkenburg voor € 1.450,-- huur per maand!

Daalhemerweg 31 A - 6301 BJ Valkenburg (NL)
240

Omschrijving

65 miljoen! jaar geleden ontstonden de mergellagen in Zuid-Limburg. Het waren de ‘blokbrekers’ die de mergel uit de berg haalden waardoor er prachtige mergelgrotten werden gerealiseerd.

Aan de rand van het centrum van Valkenburg aan de Geul, aan de ‘Daalhemerweg’ ligt deze prachtige horecalocatie in een van de mooiste ondergrondse gangenstelsels van Valkenburg. Werkelijk een uniek object, een bezoek aan dit restaurant is al een attractie op zich.

De uiterst sfeervolle horecaruimte met 60 zitplaatsen kan voor veel verschillende doeleinden worden ingezet. Denk aan brasserie-restaurant-functie voor lunch en diner. De ruimte leent zich daarnaast uitstekend voor het houden van (jubileum)-feesten, (baby)borrels, teambuilding en bruiloften. Er kan gebruik gemaakt worden van de ondergrondse trouwlocatie, uitgehouwen in de 17e eeuw en voorzien van prachtige kunstwerken op de mergelwanden. Een leuk terras met 40 zitplaatsen langs een van de drukste toegangswegen van het centrum completeert het geheel.

Vanwege de vele attracties in de nabijheid kan er volop worden samengewerkt middels het aanbieden van arrangementen. Via de Daelhemergroeve vind je tevens de toegang tot de leukste ondergrondse attractie van Valkenburg 'MergelRijk'. Hier kan men op eigen gelegenheid op ondergrondse ontdekkingstocht door de grotten van Valkenburg waar je echt alles over grotten en mergel beleeft. Jaarlijks is de exploitant verzekerd van ruim 35.000 bezoekers van deze fantastische attractie, dit zorgt voor een gegarandeerde "basis omzet".

De horecaexploitatie is geheel vrij van leveranciersverplichtingen. Parkeren kan op de royale parkeergelegenheid tegenover het aangebodene.

Zeer aantrekkelijk huurtarief van € 1.450,- per maand.

info: Coen Defesche, [email protected] / 0651559026

In collegiale samenwerking met Horeca Advies Zuid: Luc Overhof, [email protected] / 0610978070 en Leon Crutzen, [email protected] / 0638131942

 

 

Eigenschappen

Ligging: Buitengebied
Oppervlakte: 240 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 60
Zitplaatsen terras: 50
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie