Uitstekende zakelijke kans in het centrum van Valkenburg!

Wilhemlinalaan 42 - 42A - 6301 GJ Valkenburg (NL)
179

Omschrijving

In samenwerking met Pooters Makelaardij presenteren wij een aantrekkelijke mogelijkheid:

Te huur: Commerciële ruimte

Op zoek naar een interessante zakelijke kans in het centrum van Valkenburg? Dan presenteren wij graag deze mogelijkheid aan jou. Horecahuis Limburg biedt i.s.m. Pooters Makelaardij deze commerciële ruimte te huur aan, gelegen aan de levendige Wilhelminalaan. De recent vernieuwde ruimte wordt casco opgeleverd, waardoor je flexibel bent in het realiseren van verschillende bedrijfsconcepten. Met een opvallende zichtlocatie ben je verzekerd van een goede zichtbaarheid voor jouw onderneming.

Te koop: Commerciële Ruimte met woonfaciliteiten

Naast de huuroptie bieden wij ook de mogelijkheid om het onroerend goed te kopen. Dit pand omvat niet alleen de commerciële ruimte, maar ook drie bewoonde appartementen, twee studio's en twee kamers boven de commerciële ruimte. Gelegen aan de Wilhelminalaan, biedt deze locatie diverse mogelijkheden voor investeerders die op zoek zijn naar een rendabele investering.

Interesse?

Of je nu een bedrijfsruimte zoekt voor jouw onderneming of een interessante investeringsmogelijkheid in het vastgoed, deze kans mag je niet laten liggen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 179 m²
Terras: Nee
Zitplaatsen binnen: 0
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

Locatie