Uiterst gezellige uitspanning in Bingelrade ter overname aangeboden

Quabeeksweg 1 - 6456 BZ Bingelrade (NL)
131

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Welkom in het groene hart van Bingelrade, waar Gasterie Hedelfinger gevestigd is. Gelegen op het voormalige voetbalveld van BVC’28, is deze knusse uitspanning een ware blikvanger, omgeven door een gezellig recreatiegebied met een openbare speeltuin, voetbal- en basketbalveldje, en een prachtige bloemenpluktuin.

  Gasterie Hedelfinger is meer dan alleen een plek om te eten en te drinken; het is een beleving op zich. Met een sfeervolle inrichting nodigt deze plek uit om te ontspannen en te genieten van de groene omgeving.

  De ligging van de Gasterie direct aan verschillende wandel- en fietsroutes maakt het de perfecte plek om even op adem te komen.

  Binnen biedt de uitspanning ruimte aan meer dan 36 gasten, terwijl het (gedeeltelijk) overdekte terras met 38 zitplaatsen inclusief open haard een knusse sfeer creëert. Perfect om op koudere dagen te genieten van een warme maaltijd. Op zonnige dagen nodigt het ruime terras uit om te genieten van gerechten uit eigen keuken en het buitenleven.

  De bijbehorende ijssalon, gelegen op het terrein, is een waardevolle toevoeging aan Gasterie Hedelfinger, vooral tijdens warme dagen.

  Met geen contractuele verplichtingen en een meer dan gunstige huurprijs, biedt deze locatie een unieke kans. Gasten kunnen gemakkelijk en gratis parkeren recht voor de deur, waardoor de toegankelijkheid optimaal is.

  Voor meer informatie en details kunt u contact opnemen met Andy Croonenberg op 06 15 01 63 83. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze charmante uitspanning in Bingelrade!

  Eigenschappen

  Ligging: Buitengebied
  Oppervlakte: 131 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 36
  Zitplaatsen terras: 38
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

  Locatie