Toplocatie in het Mergelland met groot terras

Provincialeweg 1 - 6247 NC Reijmerstok (NL)
125

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Aan de rand van Reijmerstok, op een van de bekendste kruispunten van het Mergelland, ligt dit mooie eetcafé met bedrijfswoning. Uiteraard dient het goed zichtbaar en op een mooie plek gelegen terras genoemd te worden. Het pand ligt aan diverse wandel en fietsroutes en veelvuldig bezoeken de passerende toeristen en fietsers dit bedrijf. Aan de achterzijde kan nog een groot terras gehuurd worden, dit kan zorgen voor extra mooie omzetten.

  Het bedrijfsinventaris, inclusief de ruime en goed geoutilleerde keuken, zijn prima onderhouden. Door het samenwerkingsverband met de beherende stichting kan “on-demand” gebruik gemaakt worden van 2 zalen, deze zijn te huur tegen een zeer laag bedrag. Met andere woorden "de lusten tegen lage lasten".

  De overnameprijs van € 30.000,00 is voor dit bedrijf zeer interessant. De huur bedraagt € 1.850,00 per maand inclusief bovenwoning (exclusief BTW over het bedrijfsgedeelte).

  Het pand wordt gehuurd van de Gulpener Brouwerij met een daaraan gekoppelde drankafnameverplichting.

  Eigenschappen

  Ligging: Buitengebied
  Oppervlakte: 125 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 60
  Zitplaatsen terras: 48
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

  Locatie