Top locatie in centrum van Valkenburg ter overname aangeboden

Theodoor Dorrenplein 6 - 6301 DV Valkenburg (NL)

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  In het bruisende centrum van Valkenburg aan de Geul op het immers gezellige Theodoor Dorrenplein ligt Restaurant El Rancho. 

  Deze TOPlocatie beschikt over ruim 45 zitplaatsen en het zonovergoten terras heeft plek voor nog eens 72 couverts, uitkijkend op het oudste VVV kantoor van Nederland.

  Restaurant El Rancho is recentelijk volledig gerenoveerd en beschikt over een modern interieur en een ruime open keuken voorzien van goede apparatuur.

  De huidige exploitant baat de locatie uit als lunchroom, echter leent de professionele keuken en het aantal zitplaatsen zich ook perfect voor andere formules.

  Gedurende de kerstperiode ligt deze exploitatie midden in de drukbezochte Santa’s Village, maar aangezien het Theodoor Dorrenplein op slechts een steenworp afstand ligt van winkelcentrum de Kei, ontwikkelt dit plein zich steeds meer als the place to be voor toeristen en inwoners uit de regio.

  Restaurant El Rancho wordt te koop aangeboden. De huur en overname prijs van deze zaak mogen uiterst interessant genoemd worden. Graag maken wij een afspraak met u om deze mooie zaak met ongekende mogelijkheden vrijblijvend te bezichtigen. U kunt contact opnemen met:

  Andy Croonenberg | 06 15 01 63 83 | [email protected]

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte:
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 45
  Zitplaatsen terras: 72
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping

  Locatie