Top exploitatie en locatie in Waubach

Sportlaan 7 - 6374CM Landgraaf (NL)
350 m2

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

   

  Sportpark Ter Waerden ligt aan de rand van het dorp Waubach in de gemeente Landgraaf. Het park heeft diverse voetbalvelden, een atletiekbaan, een grote sporthal en een tennispark. Het park is goed bereikbaar, heeft voldoende parkeergelegenheid en is wijd en zijd bekend.

   

  Tevens maakt Café Brasserie Bie der Joep deel uit van dit complex. Naast het café waar prima gegeten en gedronken kan worden heeft de brasserie diverse vergaderlokaliteiten en een mooi terras dat uitkijkt over het hoofdveld van UOW 02, de plaatselijke voetbalclub. Het horecabedrijf is prima geoutilleerd en van alle gemakken voorzien.

   

  U ziet op de foto dat het bedrijf modern en keurig is ingericht. Naast de sportende bezoeker, wordt er frequent vergaderd en zijn diverse lokalen langdurig verhuurd. De wandelende en fietsende passanten kunnen hier ook prima gebruik maken van de faciliteiten.

   

  Prima exploitatie met nog meer mogelijkheden, op een mooie plek, met veel vaste bezoekers. Laat u verrassen door het niveau!

   

  Er zijn afspraken met een brouwerij gemaakt, die gerespecteerd dienen te worden.

   

  Eigenschappen

  Ligging: Buitengebied
  Oppervlakte: 350 m2 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 150
  Zitplaatsen terras: 25
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

  Locatie