Theater cafe met terras te huur incl. inventaris!

Herbenusstraat 89 - 6211RB Maastricht (NL)
500

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Ondernemer gezocht voor het theatercafé van Kum

  Het theatercafé (de foyer) van Kumulus-West aan de Herbenusstraat is volledig gerenoveerd en te huur voor een zelfstandig ondernemer.We zoeken een enthousiondernemer die een concept durft uit te rollen dat zowel aansluit bij de activiteiten van de verhuurder, Kumulus, en eveneens een aanwinst zal zijn voor de totale horeca in Maastricht. Je huurt een zelfstandig opererende horecalokaliteit met een volledig nieuw ingerichte keuken. Het terras (in de eigen stadstuin) biedt ruimte aan zeker 100 gasten, het (eet)café kan ca. 65 gasten herbergen.De naast gelegen theaterzaal kan in overleg gehuurd worden door de exploitant. Er rusten geen verplichtingen jegens derden op de exploitatie, enkel een afspraak met de leverancier van de koffiemachine dient worden overgenomen.

  Over Kumulus

  Kumulus is het centrum voor amateurkunstbeoefening in Maastricht en omstreken en is onderdeel van de Gemeente Maastricht.

  Geïnteresseerd?

  Geïnteresseerden kunnen middels een aanbesteding hun plannen kenbaar maken en deze zullen vervolgens door een onafhankelijke commissie beoordeeld worden. De huurprijs bedraagt € 1950,00 excl. btw.  

  - Tot 20-12 2019 mogelijkheid tot stellen van vragen.

  - Maandag 30-12-2019 om 12.00 sluit de mogelijkheid tot inleveren businessplan.

  - 13 januari definitieve gunning.

  Voor informatie neem contact op met Horecahuis Limburg - Coen Defesche

   

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 500 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 65
  Zitplaatsen terras: 150
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Afspraken koffieleverancier
  • Terras
  • Terras is eigen grond

  Locatie