Ter overname TOP Restaurant Hunker in Sittard

Paardestraat 17 - 6131 HA Sittard (NL)
94

Omschrijving

Ter overname het regionaal bekende sfeervolle en intieme restaurant "Hunker" in het centrum van Sittard. Dit door Gault&Millau met 13,5 gewaardeerde restaurant kenmerkt zich door de persoonlijke gastvrijheid. "Hunker" is ook trots lid van Jeunes Restaurants (JRE). 

Genieten van mooie gerechten, speciaal geselecteerde wijnen en koffiespecialiteiten met goede muziek. Het kleine en gemotiveerde team bezorgt haar gasten een geweldige complete avond of zaterdagmiddag. Er worden maximaal 36 couverts geserveerd. Momenteel zijn er vier openingsdagen van woensdag tot en met zaterdag.Er is een vergund terras van 4 tafeltjes vooe de zaak en 4 tafeltjes in de gezellig verlichte steeg.Precariorechten zijn alleen verschuldigd over tet terras aan de straatzijde.

De complete inventaris is in zeer goede staat. Wij maken graag een afspraak voor een bezichtiging met ( jonge) talentvolle gepassioneerde gastronomen die graag een eigen toprestaurant willen exploiteren en ook beschikken over een deel eigen vermogen. Nadere informatie te verkrijgen bij Léon Keppels, 06-22565189.

     

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 94 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 36
Zitplaatsen terras: 20
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie