Ter overname TOP marktkraam met vaste standplaats op de Markt in Maastricht

Markt - 6211 CH Maastricht (NL)
8

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Ter overname compleet ingerichte Churros-Poffertjeskraam die in zeer goede staat verkeerd. Deze kraam heeft een vaste standplaats op de bruisende Markt in het hart van Maastricht. De apparatuur is in goed onderhouden en instapklaar.

  De volledige RVS carrosserie is opgebouwd rond een chassis en opbouw van een WM Meyer verkoopwagen en is niet verrijdbaar. De lengte van de kraam  is 4,20 meter. Deze wagen heeft 2 verkoopluiken en een toegangsdeur.Het interieur is in 2022 geheel gerenoveerd en de RVS ombouw is in 2022 in geheel nieuw gebouwd.

  De exploitant moet minimaal 4 dagen per week geopend, zijn maar mag dit aantal dagen uitbreiden naar 7 dagen. Een unieke kans om met relatief lage maandelijkse kosten en een hoge brutowinst een heel goed netto-inkomen te verdienen.

  Een geïnteresseerde ondernemer dient over een substantieel deel eigen vermogen te beschikken. De vraagprijs wordt op aanvraag verstrekt via Léon Keppels, 06-22565189 

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 8 m²
  Terras: Nee
  Zitplaatsen binnen: 0
  Zitplaatsen terras: 0
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  Locatie