Ter overname TOP horecazaak in Maasbracht met havenzicht

Havenstraat 19 - 6051 CS Maasbracht (NL)
300

Omschrijving

Ter overname: het geweldige Restaurant Convivio op een A1-locatie in Maasbracht. Deze sfeervolle en duurzaam ingerichte zaak is vanaf de opening een begrip in de regio. De inrichting binnen is warm en is geschikt voor verschillende restaurant-formules. Achter het restaurant ligt een sublieme hoogwaardige, zeer ruime bedrijfskeuken met voldoende koel en vries capaciteit. Het bedrijf beschikt zowel in het restaurant als in de keuken over airco.

Op dit moment ligt in het bedrijf het accent op de Italiaanse keuken met als eyecatcher een schitterende pizzaoven waar de pizzaiolo de beste pizza’s van de regio bereid. Omdat deze oven demontabel is, kan deze eenvoudig verwijderd worden en vormt daarom geen beletsel als de koper zich zou willen richten op een andere formule.

Buiten zijn 2 terrassen: één voor de zaak en de andere aan de overkant van de straat met een schitterende havenview. 

De vraagprijs van de inventaris en goodwill wordt op aanvraag verstrekt. Wij maken graag een afspraak met kandidaten die beschikken over een substantieel eigen vermogen. Info Léon Keppels, 06-22565189

 

 

Eigenschappen

Ligging: Horeca concentratiegebied
Oppervlakte: 300 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 75
Zitplaatsen terras: 100
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras

Locatie