Ter Overname TOP cafetaria Snackpoint Fortuna in Sittard

Henric van Veldekestraat 36 - 6136 JC Sittard (NL)
110

Omschrijving

Ter overname TOP cafetaria ''nacpoint Fortuna' in de Sittardse wijk de Baandert. Al tientallen jaren is dit een geliefde cafetaria in Sittard vanwege van de goede kwaliteit, het onderscheidend assortiment en de snelle klantvriendelijke service. De hoogwaardige instapklare inventaris is goed onderhouden. 

Verhuurd wordt het bedrijfsgedeelte bestaande uit een ruime cafetaria met grote achtergelegen keuken en een garage met diepvriescel.

Tijdens de thans gehanteerde openingsuren (van 16.00 tot 21.00 uur) wordt een topomzet gerealiseerd.De inventaris en goodwill moet worden overgenomen De vraagprijs in de hogere prijsklasse voor de inventaris en goodwill wordt op aanvraag verstrekt.

Wij maken graag een afspraak met kandidaten die beschikken over een substantieel deel eigen vermogen, info Leon Keppels 06-22565189

Eigenschappen

Ligging: Stad, buiten centrum
Oppervlakte: 110 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 10
Zitplaatsen terras: 14
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras

Locatie