Ter overname Restaurant Tant Marie in Oud Geleen

Peschstraat 50-52 - 6166 CT Geleen (NL)
200

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Ter overname in het Zuid-Limburgse Geleen een geweldig sfeervol restaurant met als motto ‘Aete, zo lekker wie vreuger’ oftewel ‘Eten, zo lekker als vroeger’. De creatieve patron Maurice Maes is erin geslaagd om aan het bijzonder sfeervolle horecapleintje in het mooiste deel van Geleen, dat bekend staat als Oud-Geleen, een authentiek restaurant in te richten. De menukaart omvat heerlijke, vaak huisgemaakte gerechten uit grootmoederstijd. Men waant zich echt terug in de tijd dat grootmoeders achter het fornuis stonden.

  Er is zeer moderne ingerichte halfopen bedrijfskeuken met alleen goed onderhouden en deels ook recent aangeschafte top-apparatuur. Tevens is er een sfeervol terras wat wijd en zijd bekend staat bij de uitgebreide regionale klantenkring. Momenteel is het restaurant van woensdag tot en met zondag geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

  Het restaurant is gevestigd in 2 aaneengesloten panden met een ruime luxe bovenwoning en een  inpandige studio. Vanwege redenen die verband houden met de gezonds-aspecten van betrokkenen zoeken zij een opvolger die dit goed lopende bedrijf wil voortzetten.

  De interessante vraagprijs wordt kenbaar gemaakt tijdens een persoonlijk gesprek. Aarzel niet en bel voor een bezichtiging naar Léon Keppels, tel. 06-22565189.

  Eigenschappen

  Ligging: Stad, buiten centrum
  Oppervlakte: 200 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 60
  Zitplaatsen terras: 58
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond

  Locatie