Ter overname Restaurant en Cafetaria Op d'n Berg in Helden

De Heldense Bossen 4 - 5988 NH Helden (NL)
350

Omschrijving

Midden in de natuurlijke omgeving van de Heldense Bossen ligt een regionaal zeer gewaardeerde horecaexploitatie die ter overname wordt aangeboden. Het bedrijf bestaat uit een groot restaurant en een Caribisch café voor feesten en partijen met daarnaast een separate Cafetaria. De zeer complete inventaris is goed onderhouden.

Er zijn 3 sfeervolle verschillende terrassen, waarvan één (deels seizoen verlengend) onder een vaste overkapping en grenzend aan de kinderspeeltuin en kinderboerderij, die voor de terrasgasten gratis toegankelijk zijn. Aan de zwembadzijde is een heerlijk lounge terras en bij de cafetaria is een groot terras met overkapping. 

Er grote vaste klantenkring uit de regio, maar ook gasten van de naastgelegen camping (1500 vaste kampeerders en 1500 toeristische kampeerders) weten de betaalbare kwaliteit die het bedrijf biedt zeer te waarderen. Bijvoorbeeld de zondagse gezellige familiebrunch is al maanden op voorhand uitverkocht. 

Deze volledig instapklare horecaexploitatie is al jaren goed renderend. Er is een brouwerijverplichting tot eind 2024. De zeer marktconforme maandhuur en vraagprijs voor de inventaris en goodwill worden op aanvraag kenbaar gemaakt. Bel voor informatie met Léon Keppels 06-22 56 51 89.

Eigenschappen

Ligging: Buitengebied
Oppervlakte: 350 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 110
Zitplaatsen terras: 150
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping
  • Speelautomaten

Locatie