Ter overname restaurant (323 vierkante meter) in Maastricht-Centrum

Kesselkade 39-41 - 6211EN Maastricht (NL)
323 BVO

Omschrijving

Per direct ter overname dit volledig instapklare restaurant op een absolute A-1 locatie in het centrum van Maastricht. Het bedrijf is gevestigd in 2 markante historische panden.
Tegenover het restaurant liggen de aanlegsteigers van rederij Stiphout met dagelijks honderden bezoekers van een groot aantal nationaliteiten. Naast het bedrijf ligt “Rebelle”, een aantrekkelijke evenementenlocatie in Zuid-Nederland.

Vanwege de ruimte op de begane grond (323m² BVO) met nu, heel ruimtelijk neergezet, 116 zitplaatsen (er zijn zeker 140 zitplaatsen mogelijk) en het ruime, makkelijk toegankelijke souterrain (193 m² BVO) is dit bedrijf zeer geschikt voor diverse formules. Het restaurant heeft nieuwe toiletten, meerdere opslagruimten en een koel-vriescel.

Er zijn geen leveranciersverplichtingen. De maandhuur bedraagt € 7.500,00 excl. BTW. De reële vraagprijs voor de inventaris en goodwill wordt op aanvraag kenbaar gemaakt.
Wij maken met kandidaten die beschikken over substantieel deel eigen vermogen graag een afspraak voor een bezichtiging.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 323 BVO m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 116
Zitplaatsen terras: 48
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras

Locatie