Ter overname Motown Steaks and Sushi in Venlo

Oude Markt 8 - 5911 HG Venlo (NL)
139

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  "Motown Steaks ‘n Sushi is de ultieme plek waar het Oosten het Westen ontmoet. Het is dé plek waar je het beste uit twee werelden mag verwachten. Een mix van contrasten die je elk moment doet verbluffen. Dat vind je terug in de gerechten en in de muziek."

  Wij kunnen deze TOP horecazaak in het hart van het centrum van het bruisende Noord-Limburgse Venlo niet op een fraaiere manier typeren en daarom bieden wij dit bedrijf met plezier ter overname aan. Deze bekende en geliefde zaak met een goed onderhouden inventaris is volledig instapklaar. Er is een brouwerijverplichting. 

  Serieuze gegadigden kunnen de jaarcijfers inzien, daaruit blijkt aantoonbaar dat het een goed renderend bedrijf betreft. 

  Wij zoeken op korte termijn een overnamekandidaat en daarom wordt het bedrijf voor een interessante overnameprijs aangeboden.

  Informatie is te verkrijgen bij Léon Keppels, tel. 06-22565189.

   

  Eigenschappen

  Ligging: Stadscentrum
  Oppervlakte: 139 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 80
  Zitplaatsen terras: 120
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping
  • Speelautomaten

  Locatie