Ter overname in Meerssen speciaalbierencafé-zaal 'De Keizer'

Markt 14 - 6231LS Meerssen (NL)
190

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Aan de gezellige en sfeervolle Markt in Meersen bieden wij het bekende (speciaalbieren)café 'De Keizer' met ruime zaal en unieke bierbibliotheek ter overname aan. De Markt is in de regio heel bekend vanwege de diversiteit aan kwalitatief goede horecabedrijven en de imposante basiliek. Aan de voorkant van de zaak bevindt zich een heel sfeervol en ruim terras.

  De omzet is de afgelopen jaren behoorlijk gestegen vanwege onder andere de toegenomen belangstelling voor de speciaalbieren en de unieke bierbibliotheek. Met meer dan 400 (deels wisselende) soorten een bijzondere belevening voor de echte bierliefhebber.

  De zaal met eigen ingang huisvest verschillende verenigingen en is geschikt voor diverse doeleinden, zoals feesten, recepties, koffietafels, vergaderingen en proeverijen. Daarnaast is er een aparte vergaderruimte voor ongeveer 14 personen. 

  Het bedrijf heeft een ruime inpandige bovenwoning. Er is een brouwerijverplichting.

  Indien u aantoonbaar kunt beschikken over een substantieel eigen vermogen maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging.

  Eigenschappen

  Ligging: Horeca concentratiegebied
  Oppervlakte: 190 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 120
  Zitplaatsen terras: 80
  Terrasoverkapping: Ja
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terrasoverkapping
  • Speelautomaten

  Locatie