Ter overname: het bekende Eetcafé 't Raodhoes in het Midden Limburgse Neer

Kerkplein 2 - 6086BK Neer (NL)
170

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Negen jaar geleden is Mathijs Joosten als jongste horecaondernemer gestart met een succesvolle horecaexploitatie van het oude raadhuis van het kerkdorp Neer. Deze horecazaak is inmiddels uitgegroeid tot een goed renderend eetcafé met een prachtig en sfeervol groot terras aan het kerkplein.

  Het is een veelzijdige volledig instapklare horecagelegenheid met een ruim dranken assortiment, een uitgebalanceerde en kwalitatief goede lunch- en dinerkaart. De zeer sfeervolle etage is geliefd bij de vaste gasten en gezelschappen.

  Buiten op het evenementenplein van het dorp zijn diverse vaste drukbezochte jaarlijkse festiviteiten zoals de meiboomplanting, de kermis, de buute gala, dorpsfeesten, het kinder-OLS en de optredens van de twee schutterijen.

  Omdat er een hechte band is met de naast gelegen Lindeboom Bierbrouwerij zoeken wij  kandidaten die in samenwerking met Lindeboom deze zaak gaan exploiteren. 

  De inventaris en goodwill wordt voor een marktconforme koopprijs aangeboden. Geschikte kandidaten die beschikken over eigen vermogen wordt de mogelijkheid geboden om te bieden vanaf € 55.000,00. Bezichtigingen uitsluitend op afspraak.

   

  Eigenschappen

  Ligging: Dorp
  Oppervlakte: 170 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 50
  Zitplaatsen terras: 100
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Terras
  • Speelautomaten

  Locatie