Ter overname Friture het Trefpunt in Maastricht

Professor Scholsstraat 2 - 6224 BZ Maastricht (NL)
90

Omschrijving

In het bruisende Maastricht, op loopafstand van het NS-station, is al bijna 50 jaar één van de meeste bekende en geliefde cafetaria’s van Maastricht gevestigd. Al sinds de opening van deze speciale traditionele friture in de volksmond ook bekend als ‘Friture Beipa’ worden 6 dagen per week speciaal geselecteerde verse aardappels geschild en gesneden om deze zelf (voor) te bakken. Vele vaste klanten uit heel Maastricht en de regio komen al jaren naar dit bedrijf voor wat zij zelf zeggen ‘de lekkerste frieten van Maastricht’.

Boven de friture is een dubbele woning met 2 woonkamers, 2 keukens, 2 badkamers en 3 slaapkamers.

De huidige sympathieke eigenaars, tevens eigenaar van het pand, zoeken vanwege hun meer dan 45-jarige horeca-carrière gemotiveerde kapitaalkrachtige opvolger(s). 

Maandhuur en overnameprijs inventaris en goodwill worden op aanvraag verstrekt. Indien jij beschikt over een substantieel deel eigen vermogen dan maken wij graag een afspraak voor een bezichtiging, neem daarvoor contact op Léon Keppels, 06-22565189.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 90 m²
Terras: Nee
Zitplaatsen binnen: 17
Zitplaatsen terras: 0
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

Locatie