Ter overname De Aetzaak Barbecue, Burgers and More in Sittard

Markt 34 - 6131 EL Sittard (NL)
120

Omschrijving

Deze goedlopende horecazaak heeft alles in huis om een nieuwe, enthousiaste ondernemer heel veel jaren plezier te bezorgen! 

Gelegen op één van de gezelligste marktpleinen van Limburg, ligt Restaurant "DE AETZAAK, BBQ, Burgers & More". De naam zegt het al...dit is veel meer dan een Barbecue Restaurant! Bekend om de lekkerste Burgers, malse Spareribs & sappige Steaks, maar zeker niet minder om de gastvrijheid en de gemütliche sfeer.

Buiten het gezellig ingerichte restaurant met 45 couverts en het allerkleinste (maar gezelligste) terras (10 zitplaatsen) van Sittard heb je als nieuwe uitbater nog veel meer mogelijkheden!

In de Lockdowns is de Aetzaak snel overgeschakeld op afhalen & bezorgen en dit bleek meteen een schot in de roos, waardoor er ook in Coronatijd genoeg omzet behaald kon worden en ook nu mog weten de gasten Aetzaak @Home te vinden! Kort parkeren voor afhalers kan tot vlak voor de deur, maar de locatie is ook ideaal voor het uitrijden van gerechten met bezorgfiets of elektrische scooter.

Sinds kort is 'de Aetzaak' daarnaast gestart met het verkopen van BBQ BOXEN, HUISGEMAAKTE MAYONAISES & MARINADES. Ondanks dat dit nog in de opbouwende fase zit is dit (vooral in de zomer en met de feestdagen) een leuke extra bron van inkomsten MET de mogelijkheid om de webshop in de toekomst uit te breiden!

Complete inventaris, goed onderhouden open keuken MET een op houtskool gestookte 'KOPA BBQ'. Overdracht van alle recepten, scholing houtskool BBQ en gerechten. GEEN verplichtingen aan een brouwerij of leveranciers.

info Léon Keppels 06-22565189

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 120 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 48
Zitplaatsen terras: 18
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terrasoverkapping

Locatie