Te koop met woning
Beleggingspand

Te koop: Veelzijdige Bed & Breakfast inclusief restaurant en woning

Parijsboulevard 345 - 6135 L Sittard (NL)
2885

Omschrijving

LET OP: ADRES IS ADRES VAN KANTOOR HORECAHUIS. NIET VAN DE LOCATIE!

Discreet in de verkoop: Een buitengewoon veelzijdige Bed & Breakfast inclusief restaurant en woning in het prachtige Zuid-Limburg.

Gelegen in het hart van deze gemoedelijke regio, bieden wij discreet de mogelijkheid om eigenaar te worden van een fantastische onderneming / onroerende zaak.

Deze B&B is een ware parel met maar liefst 8 kamers en 2 appartementen, allemaal smaakvol ingericht en klaar om gasten te verwelkomen. De bijzondere locatie ligt op slechts een steenworp afstand van een natuurgebied, waardoor gasten kunnen genieten van een oase van rust en schoonheid.

Wat deze B&B extra speciaal maakt, is de recente herbestemming en renovatie die tussen 2018 en 2021 heeft plaatsgevonden. Het gehele pand is met veel zorg en aandacht aangepakt, waardoor het nu volledig instapklaar is. Bovendien beschikt deze locatie over een eigen (afsluitbare) parkeerplaats. Deze extra voorziening biedt gemak en comfort aan zowel de gasten van de B&B als aan de restaurantbezoekers. Tevens biedt het pand nog volop mogelijkheden voor uitbreiding, waardoor er ruimte is om de onderneming nóg verder te laten groeien.

Het restaurant is een waar juweeltje, met ruimte voor meer dan100 gasten binnen en nog eens 50 gasten buiten op het terras (met mogelijkheden voor uitbreiding). Het interieur is stijlvol en modern, en de ruime keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur. Hier kunnen culinaire hoogstandjes worden bereid en geserveerd aan de gasten, die een onvergetelijke eetervaring zullen beleven.

Er is ook aandacht besteed aan duurzaamheid. Afgelopen jaar is er flink geïnvesteerd in zonnepanelen, met als doel het pand volledig zelfvoorzienend te maken op het gebied van elektriciteit. Hierdoor draagt u niet alleen bij aan het milieu, maar verlaagt u ook de operationele kosten.

Deze B&B behoort tot de hogere categorie en is een uitstekende kans om een bloeiend bedrijf over te nemen. Zowel het onroerend goed als de exploitatie worden te koop aangeboden. Om de volledige informatie te ontvangen en uw interesse verder te bespreken, nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Gelieve aantoonbaar eigen vermogen mee te brengen, zodat wij u alle details kunnen verstrekken.

Aarzel niet en grijp deze unieke kans om eigenaar te worden van deze veelzijdige B&B inclusief restaurant en woning in het betoverende Zuid-Limburg. Neem vandaag nog contact met ons op en maak uw droom waar!

P.s.: de door ons gebruikte foto staan los van de aangeboden exploitatie

Eigenschappen

Ligging: Dorp
Oppervlakte: 2885 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 100
Zitplaatsen terras: 48
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

Locatie