Te Koop Serre Restaurant La Bergerie

Geverikstraat 42 - 6191RP Beek (NL)
632

Omschrijving

Restaurant La Bergerie in het idyllische kerkdorp Geverik, onderdeel van de gemeente Beek in Zuid-Limburg, mogen wij te koop aanbieden. Dit al decennia bekende restaurant is echt een plek om heerlijk te eten in een ontspannen landelijke sfeer, de grote sfeervolle serre geeft uitzicht over de omgeving.

De vaste klandizie combineert het restaurantbezoek regelmatig met een wandeling in het kunstenaarsdorp Geverik of het aangrenzende Kelmonderbos. Het gerenoveerde restaurant staat ook bekend om de (h)eerlijke keuken met veelal seizoens- en streekproducten. Ook geschikt voor groepen tot 90 personen.

Indien u beschikt over een aantoonbaar eigen vermogen maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van dit horecabedrijf. Het object beschikt over een ruime bovenwoning. Er zijn geen leveranciersverplichtingen.

Eigenschappen

Ligging: Dorp
Oppervlakte: 632 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 40
Zitplaatsen terras: 40
Terrasoverkapping: Ja
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Parkeerplaatsen
  • Verwarmd terras
  • Terras
  • Terras is eigen grond
  • Terrasoverkapping

Locatie