Te koop Outdoor Recreatie locatie de Peelvisser in Meijel

Katsberg 26 - 5768 RH Meijel (NL)
138

Uw makelaar

Dit object is reeds verkocht, u kunt daarom niet meer reageren.

  Omschrijving

  Wil je genieten van rust, ruimte en natuur dan is "De Peelvisser" in Meijel het juiste adres. Dit unieke recreatiecentrum van 1,6 hectare is gelegen in de oksel van het kanaal van Deurne en de Noordervaart. Er zijn 4 forellenvijvers en een 'Catch & Release vijver' om te vissen op karpers en witvissen. Daarnaast worden er kano's verhuurd om een prachtige tocht te maken over de nabijgelegen kanalen. 

  Dit unieke pareltje biedt legio exploitatiemogelijkheden met zijn sfeervolle en duurzaam gebouwde horeca-unit van 138 m² voorzien van open haard ,energiezuinig met palletkachel en professionele bedrijfskeuken. Het bedrijf heeft een ruim terras met uitzicht op de vijvers en beschikt over een grote eigen parking met 70 parkeerplaatsen en stallingsruime voor 100 fietsen. Dit laatste is mede van belang omdat het bedrijf te vinden is tussen knooppunt 09 en 10 van het bekende fietsroutenetwerk. Verder loopt de Katsberg-wandelroute langs het gezellige terras.

  De vraagprijs wordt op aanvraag vertrekt: bel daarvoor Léon Keppels 06-22 56 51 89.

   

  Eigenschappen

  Ligging: Buitengebied
  Oppervlakte: 138 m²
  Terras: Ja
  Zitplaatsen binnen: 40
  Zitplaatsen terras: 120
  Terrasoverkapping: Nee
  Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

  Voorzieningen

  • Afspraken koffieleverancier
  • Parkeerplaatsen
  • Terras
  • Terras is eigen grond

  Locatie