Te koop luxe en uniek sfeervol Boutique Hotel in Roermond

Willem ii Singel 15 - 6041 HP Roermond (NL)
253

Omschrijving

In het bruisende Midden-Limburgse Roermond bieden wij de zeer unieke B&B Willem II, met de luxe en privacy van een hotel en de sfeer van een B&B ter overname aan. B&B Willem II is gevestigd aan de Willem II Singel in Roermond in een bijzonder sfeervol en karakteristiek pand uit 1900, ontworpen door de bekende architect Pierre Cuypers.

In de 10 kamers komen gasten heerlijk tot rust. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken over een eigen badkamer. Een uniek element van B&B Willem II is de mooie grote stadstuin. Het uitgebreide homemade ontbijt wordt gereserveerd in een huiselijke ontbijtruimte die grenst aan de volledig omheinde stadstuin, met daarin verschillende zitplekken om volledig tot rust te komen.

Roermond is een veelzijdige stad in de Euregio met voor ieder wat wils, zoals de gezellige terrassen, de Maasplassen en Europa’s grootste en drukbezochte Designer Outlet Center.

Omdat de vraagprijs in de hogere prijsklasse ligt maken wij graag een afspraak met kandidaten die beschikken over een substantieel eigen vermogen. Voor afspraken om het bedrijf te bezichtigingen en informatie over de vraagprijs kunt u contact opnemen met Léon Keppels 06-22565189, die ook graag andere vragen met betrekking tot dit bedrijf zal beantwoorden.

Eigenschappen

Ligging: Stadscentrum
Oppervlakte: 253 m²
Terras: Ja
Zitplaatsen binnen: 30
Zitplaatsen terras: 16
Terrasoverkapping: Nee
Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maten of aantallen bij benadering. Ondanks onze inspanningen is het mogelijk dat de inhoud niet volledig is, er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Voorzieningen

  • Terras
  • Terras is eigen grond

Locatie